Linkin Park ambassadeur

Beste lezers van mijn blog

Momenteel ben ik in de running om de Belgische ambassadeur van de internationale rockband Linkin Park te worden. Op basis van originaliteit in het CV werden via Sound of Sam 3 finalisten geselecteerd, daar ben ik dus eentje van. Wat heeft dit nu met mijn grafische vormgeving te maken? Wel, alles, zo blijkt. De keuze viel op originaliteit, ik zorgde dus voor een kanjer van een CV. Het concept is de mailbox van Linkin Park, hierin komt heel wat spam terecht om mij als Linkin Park ambassadeur aan te bevelen. Allemaal goed natuurlijk,

maar… Ik heb jullie hulp nodig!

Je kan me steunen door op http://www.linkinpark-blog.be/final/ boven “steun Wouter” te klikken op het Facebook en Twitter logo.

Alvast enorm bedankt!

LP ambassador
Steun Wouter!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s