Afgestudeerd als grafisch ontwerper

Het is zover, ik ben voor de tweede maal afgestudeerd als grafisch ontwerper!

De eerste keer was in 2008, toen ik mijn secundaire studies grafische technieken aan het VTI Brugge afsloot met onderscheiding. Ditmaal kreeg ik weer onderscheiding. Eind juni 2012 studeerde ik af in de richting crossmedia-ontwerp aan Arteveldehogeschool.

Het spreekt voor zich dat ik de mensen die me hielpen doorheen deze periode een enorm warm hart toedraag. Vandaar dat ik via deze weg mijn ouders, vriendin, broers, stagementor en- collega’s, klanten, lectoren, medestudenten en mijn vrienden wil bedanken voor alle hulp tijdens mijn opleiding. Bedankt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s